Föredrag om Trädgårdsdammar Malmö 9 april, fånga levandefod

Här kan föreningar få sin talan, lägg en tråd för varje enskild förening, information om träffar och liknande.

Moderator: Hedersmedlemmar

Användarvisningsbild
daniel_i_malmö
CO2 närd planta
CO2 närd planta
Inlägg: 416
Blev medlem: 02 mar 2008, 00:11
Ort: Malmö
Kontakt:

Föredrag om Trädgårdsdammar Malmö 9 april, fånga levandefod

Inlägg av daniel_i_malmö » 08 apr 2015, 17:43

Torsdag 9 april kommer Dan från Dankoi.dk till Malmö Akvarieförening för att hålla ett föredrag om trädgårdsdammar, koi och allt annat som hör till. Kom och bli inspirerad. Kanske är det dags att gräva en damm eller åtminstone ha en liten tunna på balkongen?

Våra föredrag är öppna för alla akvarieintresserade. Du är välkommen även om du ännu inte är medlem i MAF. Inträdet är gratis.

Våren hos MAF fortsätter sedan i ett intensivt tempo:
25 april: Fånga levandefoder och plocka rötter i naturen.
14 maj: Ingen mindre än NCS ordförande Joakim Asterhed (känd här på forumet som Banderad) kommer till Malmö Akvarieförening och håller ett föredrag och visar bilder om Tanganyikaciklider.
16 maj: Vi gör vår årliga tur till Köpenhamns bästa affärer för trädgårdsdammar.

Alla akvarieintresserade är välkomna!

Kommande program våren 2015

Våra föredrag är öppna för alla akvarieintresserade. Inträdet är fritt och du är välkommen även om du ännu inte är medlem i MAF. Förutom föredrag har vi på alla möten akvariefrågesport där vinnaren får presentkort i en akvarieaffär, lotteri med fina priser, fika och allmänt trevligt akvariesnack. MAF är mötesplatsen för dig som vill inspireras och utveckla akvariehobbyn under lättsamma och sociala former. Varmt välkommen!

9 april. Månadsmöte: Trädgårdsdammar, koifisk och allt som hör till

Dan från Dankoi håller ett föredrag om trädgårdsdammar, koi och allt annat som hör till. Kom och låt dig bli inspirerad. Kanske är det dags att gräva en damm eller åtminstone ha en liten tunna på balkongen?

25 april. Friluftstur med MAF

Vi plockar rötter, fångar levandefoder och grillar i naturen. Vi fångar myglarver och vattenloppor som blir utmärkt levandefoder till fiskarna. Vi åker ut till en torvmosse för att plocka fina rötter till våra akvarium. Vi ha besökt denna mosse ett antal gånger genom åren och där finns mängder av rötter i alla möjliga storlekar och former som fungerar fint i akvarium. Vi har som tidigare år tillstånd av torvbrytningsbolaget att plocka de rötter de gräver upp ur mossen så de ligger lätt åtkomliga i högar. Bara att välja och vraka! OBS. Förhandsanmälan krävs. Anmäl dig på något av våra möten eller direkt till någon i styrelsen. Häng med på kul friluftstur!

14 maj. Månadsmöte: Tanganyikaciklider

Joakim Asterhed, ordförande i Nordiska Ciklidsällskapet, håller föredrag och bildvisning kring de fascinerande cikliderna från Tanganyikasjön.

16 maj. Dammtur

Vi besöker Köpenhamnsområdets bästa butiker med inriktning på trädgårdsdammar. Några av de butiker vi brukar besöka varje år är Superkoi, Vand i Haven, Dankoi och Neonfisken. Exakt program bestäms utifrån deltagarnas önskemål. OBS. Förhandsanmälan krävs. Anmäl dig på något av våra möten eller direkt till någon i styrelsen.

Ny auktion till hösten.
Bild

Återgå till "Föreningar"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster