[SÅLDA] Akvarier + ställning

Här samlas gamla annonser från Annat säljes

Moderator: Hedersmedlemmar

Låst
Användarvisningsbild
robert
Stickling
Stickling
Inlägg: 19
Blev medlem: 05 aug 2008, 16:09
Ort: Malmö

[SÅLDA] Akvarier + ställning

Inlägg av robert » 11 jun 2014, 21:09

Till salu: 18st akvarium inkl. ställning.

Professionellt byggda helglasakvarium från simontorp. Har kostat 1000:- styck (utan tillbehör). Har tidigare använts i en saltvattensaffär. Vi köpte hela rasket till vårt hobbyprojekt men har ”lite” för många.

Yttermått:
Höjd: 35cm
Bredd: 90cm
Djup: 60cm
Volym: ca 190L
De har stor yta i förhållande till höjden så de passar perfekt till korallodling, fisk som vill ha stora ytor med sand (ciklider och dyl), fiskodling och för växtakvarier.

De är förborrade (utfört av glasmästare), har överrinningsfack, överrinningskam och genomförningar anpassat för 32mm PVC-rör. Bara genomförningarna kostar 300:- styck. Det ingår även en rörböj per kar för att koppla ihop dem.

Ställning ingår, den klarar upp till 750kg/hyllplan (klarar dubbla vikten av akvarierna) så det är bra grejor. Ställningen är gjord i stål som sen målats med hammarlack. Man kan själv välja vilken nivå man vill ha akvarierna på.

I.o.m överriningen så kopplar man ihop alla karen till ett enda stort system och då får man 3420L vatten. Det enda du måste fixa är en pump, ljus och doppvärmare och sen har du ett bra system. Vi har även T5-ramper till salu för ett bra pris.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Nu har du chansen att köpa den ultimata akvarieställningen som du alltid drömt om. Vågar du gå miste om detta?

Vi vill ha 6000:- för hela rasket. Finns i Malmö.

Låst

Återgå till "Annat säljes"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst