Varför kan jag inte se bilder på en webbplats

Det som inte passar i nån annan del passar här.

Moderator: Hedersmedlemmar

Användarvisningsbild
H
Hedersmedlem & Donator
Hedersmedlem & Donator
Inlägg: 2475
Blev medlem: 07 mar 2009, 18:47
Ort: Alnö

Varför kan jag inte se bilder på en webbplats

Inlägg av H » 05 apr 2015, 23:50

Blir ingen bild, bara texter när jag kikar på nedan länk blandannat.

windows 8 och IE11

http://eaplc.com/en/gallery-2014/wabi-k ... ew&gcb=132

H-

Användarvisningsbild
Raven
Admin & Donator
Admin & Donator
Inlägg: 10854
Blev medlem: 19 sep 2006, 04:09
Ort: Göteborg
Kontakt:

Re: Varför kan jag inte se bilder på en webbplats

Inlägg av Raven » 06 apr 2015, 02:03

Förmodligen ett kodningsfel på sidan som ie inte klarar av att hantera, stöter på det då och ibland på olika sidor men firefox laddar rätt.
Människor kommer, människor går, PlantSwap är det enda som består!
Länkgalleri
Faktatråd om vatten
AkvarieWiki

Användarvisningsbild
H
Hedersmedlem & Donator
Hedersmedlem & Donator
Inlägg: 2475
Blev medlem: 07 mar 2009, 18:47
Ort: Alnö

Re: Varför kan jag inte se bilder på en webbplats

Inlägg av H » 06 apr 2015, 09:34

Yeah! firefox fixade biffen.

Tack raven

H.

Användarvisningsbild
hawkse
Donator
Donator
Inlägg: 3726
Blev medlem: 26 dec 2009, 21:13
Ort: Skövde
Kontakt:

Re: Varför kan jag inte se bilder på en webbplats

Inlägg av hawkse » 06 apr 2015, 10:56

Hmm... på just den sidan länkades bilden med http:/// (notera tre snedstreck). Misstänker att det är anledningen.

Användarvisningsbild
H
Hedersmedlem & Donator
Hedersmedlem & Donator
Inlägg: 2475
Blev medlem: 07 mar 2009, 18:47
Ort: Alnö

Re: Varför kan jag inte se bilder på en webbplats

Inlägg av H » 06 apr 2015, 11:11

Njee, jag följer inte med riktigt, jag hittar inga tre /.
Men jag har gått igenom med firefox så det är ok.

H.

Användarvisningsbild
hawkse
Donator
Donator
Inlägg: 3726
Blev medlem: 26 dec 2009, 21:13
Ort: Skövde
Kontakt:

Re: Varför kan jag inte se bilder på en webbplats

Inlägg av hawkse » 06 apr 2015, 12:39

Själva bilden var länkad med tre /-tecken, inte sidan som sådan. Syns om man kollar källkoden.

Skriv svar

Återgå till "Off Topic"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst